Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη Φαίη Φώτου απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου αλλά και της Μαριαγάπης Ξυπολιά.

Οι πρώην διαγωνιζόμενες του GNTM αναφέρθηκαν στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά δηλώνοντας πως δεν είχαν καμιά επικοινωνία και στήριξη από την Βίκυ Καγιά μετά ριάλιτι.

«Δεν ξέρω τι περιμένει ο καθένας, είναι νέα κορίτσια και έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Είναι λίγο αστείο να ασχολούμαστε με όλα αυτά. Μετά από τόσα χρόνια δεν αισθάνομαι πως πρέπει να απαντήσω για όλα αυτά. Πρέπει να ρωτήσεις τα ίδια τα κορίτσια  γιατί αισθάνονται έτσι, και τι υπάρχει πίσω αυτό, εγώ δεν ξέρω να σας πω.

Όταν χρειαστεί μια κατεύθυνση και επικοινωνία, πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε. Αγαπώ πάρα πολύ τα νιάτα και τα νέα μοντέλα», απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

Σχολιάζοντας τη δήλωση που έκανε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Και γιατί να τσακωθεί με μένα; Δεν έχουμε κάποια κακή σχέση, τι να πως δεν ξέρω, νέα παιδιά είναι, φρέσκα, εγώ την εκτιμώ πολύ, ξέρω και τη μαμά της. Δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω από αυτό, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια μάλλον», είπε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του Alpha.

Περισσότερα Εδω