Η Βάλλια Ειρηναίου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice του 2018, έγινε… άλλος άνθρωπος κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η τραγουδίστρια έχασε 70 κιλά, γιατί «το περιττό βάρος για εκείνη ήταν ένας ξαφνικός θάνατος».

Η Βάλλια Ειρηναίου φιλοξενήθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη νέα αρχή στη φωνή της.

«Στο The Voice ήμουν 120 κιλά, τα οποία είχαν προέλθει από σοβαρή περιπέτεια υγείας. Αφού κατάφερα και νίκησα έναν καρκίνο, κατάλαβα ότι είχα τη δύναμη να χάσω και τα κιλά. Βγήκα 100% νικήτρια από όλο αυτό και μετά είπα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα» ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε η ζωή της είναι το τραγούδι. «Δεν σταμάτησα ποτέ να τραγουδάω, το πρωί πήγαινα για χημειοθεραπεία και το βράδυ τραγουδούσα. Με έκανε και ξεχνιόμουν».

Για την απώλεια των κιλών, η Βάλλια Ειρηναίου εξομολογήθηκε πως «έκανα επέμβαση και έχασα 70 κιλά. Φυσικά, ήθελε προσπάθεια και η επέμβαση. Ακολούθησαν αρκετά χειρουργεία, και ακόμα δεν έχω σταματήσει. Αισθάνομαι γυναίκα ξανά, μετά από 10 χρόνια».

Περισσότερα Εδω