Μετά το τέλος του αγώνα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Ολυμπιακό, ο Βλάντιμιρ Βάις είχε… προβλέψει ότι θα κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ και τελικά δικαιώθηκε!

«Πρέπει να αποδεχτούμε την κλήρωση. Αστειεύτηκα λέγοντας ότι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ χθες στη συνέντευξη Τύπου και έγινε πραγματικότητα. Γνωρίζουμε την Λίνκολν επειδή παίξαμε μαζί τους πρόσφατα και η Κοπεγχάγη είναι καλός αντίπαλος. Δεν είναι ούτε η πιο δύσκολη αλλά ούτε η πιο εύκολη κλήρωση. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα πως θα ανταποκριθούμε», είπε αρχικά ο Βάις και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Η Κοπεγχάγη και ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστικές ομάδες, οπότε πιστεύω ότι θα γεμίσουν το γήπεδο. Φυσικά, η Τότεναμ και η Ρόμα ήταν οι πιο ελκυστικές για τους φιλάθλους, αλλά δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την κλήρωση. Θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Γνωρίζουμε την Λίνκολν, ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς. Θα είμαστε το φαβορί σε αυτό το διπλό ματς, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θα είναι ανοιχτοί αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την Κοπεγχάγη, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε».

Περισσότερα Εδω