Η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο πάρτι που διοργάνωσε η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης για τη βάφτιση και τα γενέθλια της κόρης τους.

Η γνωστή booker μοντέλων και στενή φίλη της παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη.

«Με τη Μαρία γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια και είναι πολύ ωραία. Με τη Μαρία έχουμε ρίξει πολύ γέλιο κι έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές. Αφήνω πίσω οτιδήποτε μας έχει στεναχωρήσει και μένω στη χαρά», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν έχει άγχος για το τι θα κάνει τηλεοπτικά τη νέα σεζόν, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Άγχος έχω μόνο γιατί έχω αργήσει, για τίποτα άλλο».

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Να σου θυμίσουμε πως πριν μερικούς μήνες, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η Έλενα Χριστοπούλου αλλά και η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο.

Ο Πάνος Καλλίτσης είχε κάνει μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, της μητέρας της, αλλά και κατά τριών ακόμη φιλικών προσώπων της Έλενας Χριστοπούλου, τις οποίες κατηγορούσε για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και ψευδείς ένορκες καταθέσεις.

Περισσότερα Εδω