Οι Άγριες Μέλισσες πρόσφατα έκαναν πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ANT1 με τον Γ΄ κύκλο της σειράς να ανατρέπει τα πάντα στις ζωές των πρωταγωνιστών στο Διαφάνι.

Ανάμεσα στους τηλεθεατές της σειράς και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Mega με αφορμή την καλεσμένη της, Μαρία Καβογιάννη πέρασε σε αποκαλύψεις για την ηθοποιό των Άγριων Μελισσών που θέλει να γνωρίσει από κοντά στην εκπομπή της.

«Πες μου λίγο πώς είσαστε μαζί στο θέατρο με τη Μαρία Κίτσου; Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ συνέντευξη μαζί της, την έχω δει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, δεν την έχω δει στο θέατρο, δώσε μου λίγη εικόνα παραπάνω γι’ αυτή την γυναίκα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και η Μαρία Καβογιάννη απάντησε για τη Μαρία Κίτσου: «Καταρχάς, η Μαρία είναι δώρο Θεού. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός, ένας γοητευτικός και γλυκός άνθρωπος. Έχει μια ευγένεια και μια δύναμη που το θαυμάζεις όλο αυτό. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι μαζί με την Μαρία. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση που είμαι κοντά της».

«Εγώ την περιμένω. Ελπίζω φέτος να τα πούμε και από κοντά», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη η οποία και θα ήθελε να συναντήσει τηλεοπτικά τη Μαρία Κίτσου.

Περισσότερα Εδω