Το δεύτερο Live σόου του DWTS ολοκληρώθηκε με την πρώτη αποχώρηση. Μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν πλέον αρκετά καλά πως τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η χορογράφος Έφη Χορμόβα αποχώρησαν πρώτοι από το DWTS

 

 

Οι δυνατές στιγμές της βραδιάς:

Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά και η συγκίνησή της για τον Έντουαρντ Στεργίου: Θέλω να ξέρεις, πόσο σε αγαπάω και πόσο περήφανη είμαι για σένα. Έτσι συμβαίνει με το τζάιβ έχω ακούσει, τα δίνεις όλα. Και για εμένα είναι έκπληξη ο Έντουαρντ, εγώ πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Πάντα η Ελισάβετ λέει πόσο γλυκός, τυπικός και συνεπείς είναι, αλλά και πόσο πολύ την σέβεται. Συγχαρητήρια, θέλω να κρατήσεις και το κομμάτι της έκφρασης, με ξετρελαίνει η έκφρασή σου στη σκηνή».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ξέσπασε σε κλάματα:

Η κριτής του DWTS λύγισε ακούγοντας την Μπέσσυ Αργυράκη να μιλά για το μικροατύχημα με το πόδι της αλλά και το πάθος της για τον χoρό: «Με συγκινείς δεν μπορώ, είσαι μάθημα ζωής, δεν μπορώ να μιλήσω, συγνώμη, δεν μπορώ», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση μετά τον σάλο για τις δηλώσεις Πετρούνια:

«Όχι, δεν είμαι καλά. Έχω περάσει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά ο Μαξίμ (ο παρτενέρ της), ο χορός και τα κορίτσια μου με ηρεμούν» ήταν οι δηλώσεις της Βασιλικής Μιλλούση η οποία δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες.

 

Περισσότερα Εδω