Την μπηχτή της Φαίης Σκορδά για όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον σχολίασε η παρέα της εκπομπής Breakfast@Star.

«Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ μετά το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Ελένη Χατζίδου σχολιάζοντας τη παραπάνω ατάκα, ανέφερε: «Πέταξε μία μπηχτή και την είδα φανερά ξενερωμένη για όλα αυτά που συζητιούνται σε άλλες εκπομπές και μάλιστα απευθύνθηκε σε συγκεκριμένη παρουσιάστρια νομίζω. Δεν ξέρω αν πήγε το μυαλό σας».

«Ήταν ένα ρεπορτάζ από την Κατερίνα Καινούργιου το οποίο ήθελε τη Φαίη Σκορδά να πηγαίνει στον ANT1. Έκανε μάλιστα και μια σύγκριση και με τη Δανάη Μπάρκα κι αν είναι άδικο να μεταφερθεί η Δανάη και όλα τα σχετικά με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Star.

«Απάντησε κι η ίδια κι είπε ποιος έχει τέτοιο ζόρι; Τα δύο επικρατέστερα κανάλια ήταν ο ΑΝΤ1 και το Mega και υπάρχει κι ο ΣΚΑΙ. Με αυτήν τη διάψευση που έγινε δια της ατόπου απαγωγής ο ΑΝΤ1 φεύγει από το παιχνίδι. Έχουμε επικρατέστερο πλέον το Mega και το ΣΚΑΙ» συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου κατέληξε: «Πάντως αυτό που λέμε ότι κι η Φαίη το έχει κάνει. Πραγματικά όλοι το έχουν κάνει κι άλλοι έχουν βάλει και τη σφραγίδα τους ότι έχουν πέσει υπογραφές χωρίς να έχουν πέσει, οπότε μην μας ενοχλεί κάτι που… Αυτό».

Περισσότερα Εδω