Χωρίς ηλεκτρονικό βραχιολάκι αλλά υπό δικαστική επιτήρηση βρίσκεται η Εύα Καϊλή, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate. Αυτό που απομένει τώρα είναι να της αφαιρεθεί η συσκευή επιτήρησης, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο T-live και στην Γιώτα Κηπουρού. «Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πανηγυρίζουμε. Ακόμα, είναι μπροστά ο δρόμος, θα χρειαστεί μάχη, προκειμένου να κριθεί ότι είναι αθώα. Επίσης, αφέθηκε ελεύθερη με διάταξη του Ανακριτή αλλά υπάρχει και ο όρος ότι απαγορεύεται να έρθει στη χώρα μας αν δεν έχει γραπτή άδεια από τον ίδιο.

Βέβαια, όπως έχει πει και η κυρία Καϊλή, στην πατρίδα μας θα επιστρέψει μόνο όταν αθωωθεί για να μπορεί να κοιτάει τους συμπολίτες που τόσα χρόνια την τιμούν με τη ψήφο τους στα μάτια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο όρος για ηλεκτρονικό βραχιολάκι είχε τεθεί στην Εύα Καϊλή στις 14 Απριλίου, όταν αποφυλακίστηκε κι επέστρεψε στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες.

Επιπροσθέτως, ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε στο T-live το πρώτο πράγμα που θα κάνει η Εύα Καϊλή, μόλις της αφαιρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι. «Το πιο απλό που κάνει μία γυναίκα. Να μπορέσει η ίδια να πάει στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσει τα πράγματα που είναι αναγκαία για την κορούλα της και για την ίδια. Αυτές οι καθημερινές συνήθειες που εμείς δε δίνουμε καμία σημασία αλλά όταν τις στερείσαι, εκεί αντιλαμβάνεσαι τη σπουδαιότητά τους. Το επόμενο που θέλει να κάνει είναι να πάρει την κόρη της και να πάνε, όπως όλες οι γυναίκες σε ένα πάρκο και να παίξει μαζί της».

Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή επισκέφθηκε ακόμα και χθες το διαμέρισμά της προκειμένου να δει την κόρη τους, ωστόσο από σήμερα, λόγω των περιοριστικών όρων δεν μπορεί.

Περισσότερα Εδω