Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από την ημέρα που το Survivor έκανε πρεμιέρα και επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Πλέον, μέσα στο reality επιβίωσης βρίσκονται επτά παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Καρολίνα Καλύβα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη

Μετά το πέρας των συμβουλίων του νησιού αυτής της εβδομάδας, μία από τις τρεις γυναίκες θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους και να αποχωρήσουν οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο. Αναμφίβολα, πρόκειται για τρεις δυναμικές και πολύ δυνατές παίκτριες, συνεπώς η επιλογή θα είναι δύσκολη.

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή “Το Πρωινό” και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας μας έδωσαν μία γεύση από τα στοιχήματα για τον νικητή του Survivor.

Μεγάλο φαβορί είναι πλέον, ο Σάκης Κατσούλης, με τον Ηλία Μπόγδανο να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Τρίτος στη σειρά είναι ο Γιώργος Κόρομι και έπειτα βρίσκεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Στην πέμπτη θέση είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ακολουθούν Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη.

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω