Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor, τα δεδομένα της ψηφοφορίας άλλαξαν ξανά και πλέον ο κάθε παίκτης αγωνίζεται για τον εαυτό του. Πλέον εκείνος που καταφέρνει να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του και να διατηρήσει τις ζωές του, είναι και εκείνος που παίρνει το τοτέμ της ατομικής ασυλίας και υποδεικνύει ποιος θα είναι ο παίκτης που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα, τελικά εκείνοι που κατάφερε να επικρατήσει έναντι των συμπαικτών της ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η νεαρή παίκτρια στο συμβούλιο του νησιού, κλήθηκε να επιλέξει έναν από τους υπόλοιπους εναπομείναντες παίκτες για να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Τελικά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέλεξε την Ελένη Χαμπέρη λέγοντας πως η συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα την έχει μπερδέψει και όλα αυτά τα αντικρουόμενα μηνύματα που παίρνει από εκείνη δεν της αρέσουν.

Έτσι η Ελένη Χαμπέρη είναι εκείνη που μαζί με την Καρολίνα Καλύβα θα παλέψουν για την παραμονή τους στο νησί διεκδικώντας τη θετική ψήφο του κοινού ενώ αύριο θα βγει ακόμη ένας υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

Περισσότερα Εδω