Το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία κι η στρατηγική πλέον παίρνει… φωτιά! Οι δύο παρέες καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια η καθεμία, με μοναδικό στόχο να πλήξουν τους αντιπάλους και να τους οδηγήσουν στην έξοδο, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο Άρης Σοϊλέδης, έχοντας κερδίσει ήδη δύο ασυλίες, δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί αυτήν την εβδομάδα κι επομένως θα παρακολουθήσει από τον πάγκο τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Δεν θα συμβεί το ίδιο, όμως, για τις δύο φίλες του, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου.

Οι δύο παίκτριες κι υποψήφιες προς αποχώρηση θα δώσουν τα πάντα στον αποψινό αγώνα για να κερδίσουν το κολιέ της ασυλίας, να το «χαρίσουν» σε κάποιον άλλον παίκτη ή σε κάποια άλλη παίκτρια και να μην τον/την βρουν απέναντί τους στην ψηφοφορία του κοινού. Την ίδια ώρα, ωστόσο, Στάθης Σχίζας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Γιάννης δεν θα μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια.

Θα παλέψουν με όλη τους τη δύναμη να κερδίσουν εκείνοι την ασυλία και να καθορίσουν οι ίδιοι τις εξελίξεις. Ποιος ή ποια θα τα καταφέρει τελικά; Ποιος ή ποια θα κερδίσει μια από τις πιο σημαντικές ασυλίες της χρονιάς;

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η συνεχιζόμενη κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Πώς εμπλέκεται ξαφνικά ο σύντροφος της Ασημίνας στη μεταξύ τους διαμάχη και τι πραγματικά χωρίζει τις δύο παίκτριες; Το αποτέλεσμα της κάλπης, αμέσως μετά την ψηφοφορία των 7 παικτών, θα σοκάρει κάποιους.

Ή μήπως όχι; Ποιοι έκρυβαν έναν… άσσο στο μανίκι και δεν είχαν κάνει την τελευταία τους κίνηση στη σκακιέρα της στρατηγικής;

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η τρίτη υποψήφια  προς αποχώρηση θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ δεν θα είναι μόνο αυτή που θα βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Στο παιχνίδι θα μπει λοιπόν και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα προκύψει από ισοψηφία.

 

Περισσότερα Εδω