Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι auditions του MasterChef 2024 και η τελική 24άδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι στο ριάλιτι μαγειρικής.

Απόψε είδαμε ότι πέντε επίλεκτοι διαγωνιζόμενοι ήρθαν για να «ταράξουν τα νερά» στην κουζίνα του MasterChef 2024 και να διεκδικήσουν τη θέση από πέντε διαγωνιζόμενους, φορώντας εκείνοι, τελικά, τη λευκή ποδιά!

Οι κουζίνες άναψαν και πάλι στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής με τους τρεις σεφ να υποδέχονται τη νέα φουρνιά παικτών και να τους εξηγούν τι θα ακολουθήσει στη βραδιά.

Τελικά, μετά από αρκετή αγωνία, πολλές μάχες στις κουζίνες και στρατηγική, αναδείχθηκαν οι 24 πρωταγωνιστές του φετινού ριάλιτι.

«Οι Top 24 διαθέτουν θέληση, γνώσεις, δημιουργικότητα, στρατηγική και είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα μαγειρικά τους όπλα για τον τίτλο του MasterChef 2024. Βλέπετε τον νικητή ανάμεσά τους;» ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας με τους 24 παίκτες στον επίσημο λογαριασμό του MasterChef 2024.

Και εφόσον πέρασαν όλες τις δοκιμασίες, οι 24 διαγωνιζόμενοι πέρασαν το κατώφλι των πολυτελών εγκαταστάσεων όπου θα ζουν όσο καιρό θα διαρκέσει το παιχνίδι.

Δες το βίντεο

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω