Λίγα εικοσιτετράωρα μένουν πριν τελειώσει η προθεσμία υποβολής των συνδυασμών για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και το τοπίο έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει στους επτά Δήμους της Λάρισας σχετικά με τους επικεφαλής και τους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών.

Το onlarissa.gr σας παρουσιάζει τα ονόματα όλων των υποψηφίων δημάρχων της περιοχής.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Στο Δήμο Λαρισαίων οι συνδυασμοί που τελικά θα συμμετάσχουν στις εκλογές θα είναι σαφώς λιγότεροι σε σχέση με το 2019, το πολύ τέσσερις (δε θα συμμετέχουν η “Πρωτοβουλία Αξιών” και η “Ορμή Ανανέωσης”). Υποψήφιοι θα είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θανάσης Μαμάκος, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Πέτρος Κρίκκης και ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» Κώστας Βαϊούλης.

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Στον Δήμο Ελασσόνας ο απερχόμενος Δήμαρχος Νίκος Γάτσας θα βρει απέναντί του τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Ευαγγέλου, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ως αξιωματική αντιπολίτευση ήταν παρών και πλέον εντείνει τις προσπάθειές του για επανεκλογή. Υποψήφιος από τη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι ο Δημήτρης Αβρανάς.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Στον Δήμο Φαρσάλων ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου θα διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία. Απέναντί του θα έχει την δημοτική σύμβουλο κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, αλλά και την δημοτική σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο κ. Μαρία Ίφου. Εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υποψήφιος θα να είναι ο κ. Απόστολος Αναγνώστου.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ

Στο Δήμο Αγιάς ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Αντώνης Γκουντάρας προχθές εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο. Θα έχει απέναντι του τον επιχειρηματία κ. Θοδωρή Ριζούλη, ενώ εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υποψήφιος θα να είναι ο κ. Θανάσης Παπαποστόλου.

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Στον Δήμο Τεμπών υποψήφιος θα είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, όπως επίσης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος. Από την «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι ξανά υποψήφια η κ. Μαρία Κωστή. Το ενδιαφέρον του κ. Βαγγέλη Σιόντα παραμένει ενεργό, όμως όσο πλησιάζουμε στο τέλος Αυγούστου, περιορίζονται και οι πιθανότητες μίας καθόδου και τέταρτου συνδυασμού.

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Στον Δήμο Κιλελέρ ο επί δύο συνεχόμενες θητείες Δήμαρχος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος θα είναι ξανά υποψήφιος. Απέναντί του θα έχει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Ζαχαριά. Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφιος θα είναι ο κ. Βασίλης Σταμουλάκης.

ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στον Δήμο Τυρνάβου ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Γιάννης Κόκκουρας θα είναι ξανά υποψήφιος. Από το χώρο της κεντροαριστεράς θα είναι υποψήφιος ο κ. Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι, ενώ υποψηφιότητα έχει ανακοινώσει και η πρώην δημοτική και νομαρχιακή σύμβουλος κ. Βαρβάρα Ζαχαρακούλη. Ιδιαίτερα δυναμική εμφανίζει τέλος υποψήφιος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο αγροτοσυνδικαλιστής κ. Στέλιος Τσικριτσής που κατά πολλούς θεωρείται και ως πιθανή έκπληξη των εκλογών.

newsroom onlarssa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω