Σε κλίμα ζεστό, φιλικό και γεμάτο ανυπομονησία για το νέο, έγινε την Τρίτη 29 Ιουνίου, η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών της νέας οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha.

Παλιοί γνώριμοι συναντήθηκαν, νέοι γνωρίστηκαν και σιγά σιγά έγιναν μια μεγάλη παρέα. Ανάμεσα σε πειράγματα, γέλια και υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της σειράς, Πιέρρου Ανδρακάκου, έγινε η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου.

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, καλείται να κάνει… επανεκκίνηση στη ζωή της. Τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της.Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη.

Πόσα πια ν’ αντέξει κανείς;

Το σενάριο υπογράφουν η Γωγώ Φώτου και ομάδα σεναριογράφων. Ο Πιέρρος Ανδρακάκος είναι ο επικεφαλής της σκηνοθετικής ομάδας. Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μελίνα Βαμπούλα, Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Γιαννακός, Βασίλης Γιακουμάρος, Ελευθερία Πάλλα, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Τζίνα Ράπτη, Μαρθίλια Σβάρνα και στο ρόλο της Ελευθερίας Ταβουλαρέα η Βίλμα Τσακίρη.

Βίλμα Τσακίρη – Παναγιώτα Βλαντή.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Αναστάσης Κολοβός – Μάριος Αθανασίου.

Παναγιώτα Βλαντή – Αλέξανδρος Πιεχοβιακ – Παρθένα Χοροζίδου.

Δήμητρα Σιγάλα – Φωτεινή Ντεμίρη- Πιέρρος Ανδρακάκος

Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Μάριος Αθανασίου.

Βασισμένο στο format «La Suegra» της Caracol. Η παραγωγή είναι της Tanweer Productions.

 

Περισσότερα Εδω