Μετά τον “ξαφνικό θάνατο” για τα Αττικά Αρτοποιεία τα οποία αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν λόγω “καταγγελίας της μίσθωσης χώρου” τον περασμένο Δεκέμβριο, πυρετωδώς εργάζονται συνεργεία ξανά, στη γωνία “φιλέτο” στο κέντρο της Λάρισας, στη διασταύρωση των οδών Κούμα και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, ο νέος ένοικος του συγκεκριμένου χώρου θα είναι μεγάλη αλυσίδα στο χώρο των αθλητικών ειδών, με έδρα τη Σερβία και περισσότερα από 400 καταστήματα.

Πρόκειται για την Sport Vision, η οποία έχει μεγάλη ανάπτυξη σε πολλές χώρες και το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να μπει δυνατά και στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 στο Βελιγράδι, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 400 καταστήματα σε χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως η Σερβία, το Μαβροβούνιο, η Ερζεγοβίνη, τα Σκόπια, η Κροατία, η Σλοβενία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Αλβανία.

Απασχολεί πάνω από 4.000 εργαζόμενους και διαθέτει στα ράφια της δεκάδες πασίγνωστα αθλητικά brand.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως ο συγκεκριμένος κλάδος των αθλητικών ειδών διαθέτει αρκετό “γόνιμο” έδαφος στην αγορά της Λάρισας, αφού κατά πληροφορίες και η μεγάλη γαλλική πολυεθνική “decathlon” που ήδη έχει ελληνική παρουσία σε Αθήνα και Κόρινθο, αναζητεί χώρο και στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω