Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν ξεκίνησε, με τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους, να βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες για την ώρα της μεγάλης επιστροφής.

Το Πρωινό έρχεται ανανεωμένο στον ANT1 με τον τηλεοπτικό σταθμό να μην έχει περάσει για την ώρα σε επίσημες ανακοινώσεις. Οι αλλαγές ωστόσο θα είναι πολλές, γύρω από τα πρόσωπα που συνθέτουν την ομάδα της εκπομπής.

Στο Πρωινό της νέας σεζόν θα βρίσκεται και ο chef Πέτρος Συρίγος ο οποίος επιστρέφει στο πόστο του και στην κουζίνα της εκπομπής, δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

“Μια επιτυχημένη συνταγή δύσκολα την αλλάζεις!!⠀Έτσι κι εμείς δίνουμε ραντεβού για δεύτερη χρονιά με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα  κάτω από τη στέγη του ANT1.⠀Από τις 6 Σεπτεμβρίου θα βρίσκομαι στη κουζίνα του  Πρωινού για να μοιραστώ μαζί σας λαχταριστές και ολοκαίνουριες συνταγές”, έγραψε στο instagram ο Πέτρος Συρίγος με το Πρωινό του ANT1 να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα Εδω