Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας έξι μήνες μετά τον θάνατό του. 

Σήμερα, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, T-Live, έφερε στο φως εικόνες από τη βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Νίκαια της Γαλλίας όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Η εν λόγω βίλα φιγουράρει σε ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων με την σύζυγο του δημοσιογράφου Μαρία Καρρά, ως οικοδέσποινα της βίλας, να γράφει γι’ αυτή: «Κατά τη διάρκεια του πρώτου μας ταξιδιού στη Νότια Γαλλία ερωτευτήκαμε την περιοχή. Γαλάζια θάλασσα, γαλάζιος ουρανός, χώροι πράσινου παντού γύρω μας, μια πόλη φιλική προς τα κατοικίδια, ωραίοι χαμογελαστοί άνθρωποι και πάνω από όλα υπέροχη γαλλική μεσογειακή κουζίνα. Μας έκλεψε την καρδιά από την αρχή».

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μείνουν στην πολυτελέστατη βίλα του δημοσιογράφου και εκδότη αν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πάνω από 1.200 ευρώ/βραδιά. Όσο για τη διαθεσιμότητα, εύκολα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει μέσα από την ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων ότι η εν λόγω βίλα είναι κλεισμένη σχεδόν για όλο το καλοκαίρι με μόνο ελάχιστες ημέρες του Αυγούστου να μένουν ελεύθερες προς ενοικίαση.

Η διαμονή δυο ατόμων για μόλις τρεις διανυκτερεύσεις κοστίζει 3.432 ευρώ.

Η βίλα χτίστηκε το 1938 και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης σε τοποθεσία πολύ βολική για να εξερευνήσει ο επισκέπτης την Κυανή Ακτή. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, οι πέτρινοι διακοσμημένοι τοίχοι, τα ψηλά ταβάνια, τα μεγάλα δωμάτιά της, τα παράθυρα που τη φωτίζουν από άκρη σ’ άκρη, τα πανάκριβα έπιπλα και η εκπληκτική της θέα είναι στοιχεία που την καθιστούν μοναδική.

Η βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Νότια Γαλλία διαθέτει πισίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια, μεγάλους χώρους υποδοχής και μια τραπεζαρία με επιβλητικό τζάκι ενώ η μοντέρνα κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη. Στον πρώτο όροφο υπάρχει η μεγάλη κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό δωμάτιο και άλλα δυο δίκλινα υπνοδωμάτια. Στο ισόγειο υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με δικές του εισόδους, ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι.

Περισσότερα Εδω