Μία βραδιά αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα, την πρόοδο και την ανάπτυξη ήταν η αποψινή, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, όπου βραβεύτηκαν για την διαδρομή τους, 12 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα.

Αναλυτικά:

«Μέλισσα» Κίκιαζας ΑΒΕΕ
Την εταιρεία με τη δεσπόζουσα θέση στο χώρο των ζυμαρικών βράβευσε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, με τον εκπρόσωπο κ. Δημήτριο Μπακοδήμο να παραλαμβάνει το βραβείο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, με τον κ. Δημήτριο Μπακοδήμο.

Βουλγαράκης Ανώνυμη Εταιρεία
Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας δημητριακών στον ελλαδικό χώρο, με δραστηριότητα που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται και σε γειτονικές χώρες της Μεσογείου και αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στη διαμόρφωση πολιτικών για τη βελτίωση της αγοράς των δημητριακών. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης παρέδωσε το βραβείο στον κ. Κωνσταντίνο Βουλγαράκη.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης με τον κ. Κωνσταντίνο Βουλγαράκη.

FOODOXYS IKE Τεχνοβλαστός
Η FoodOxys είναι μία εταιρεία τεχνοβλαστός (spin-off) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία ιδρύθηκε το 2019 από τον καθηγητή Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών-Τοξικολογίας Δημήτριο Κουρέτα και την ερευνητική του ομάδα. Η εταιρεία, ακολουθώντας τη διεθνή τάση που έχει διαμορφωθεί στα πεδία της εξατομικευμένης ιατρικής και της διατροφικής παρέμβασης, εξειδικεύεται στη διασφάλιση της διατροφικής ευεξίας σε εξατομικευμένο επίπεδο και στον έλεγχο της βιοδραστικότητας ποικίλων φυσικών ή συνθετικών προϊόντων. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου παρέδωσε το βραβείο στον κ. Φώτιο Τέκο.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με τον κ. Φώτιο Τέκο.

ΑΦΟΙ Ζιώγα Ο.Ε.
Η ΑΦΟΙ ΖΙΩΓΑ Ο.Ε δραστηριοποιείται στον κλάδο της εκτροφής πουλερικών και στην παραγωγή γάλακτος. Ξεκίνησε το 1972 και εξελίχθηκε σε μία δυναμική επιχείρηση. Η αναπτυξιακή της πορεία την τελευταία εικοσαετία είναι εντυπωσιακή, με εκτόξευση παραγωγής το 2020. Παρότι “χτυπήθηκε” από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, ετοιμάζει νέα μεγάλη επένδυση. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης κ. Χρήστος Τριαντόπουλος παρέδωσε το βραβείο στον κ. Γιώργο Ζιώγα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης κ. Χρήστος Τριαντόπουλος με τον κ. Γιώργο Ζιώγα.

ELELIXIS HO-RE-CA
H EXELIXIS HORECA είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής αναψυκτικών, τροφίμων, ποτών και αναλώσιμων προϊόντων στην Ελλάδα. Η χωρική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού παρέδωσε το βραβείο στον κ. Γρηγόριο Παπαευθυμίου.

Η χωρική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού με τον κ. Γρηγόριο Παπαευθυμίου.

ΜΠΑΡΑΣ Α.Ε.
Η εταιρεία που πρωτοπορεί στο χώρο της λιανικής με αλυσίδα καταστημάτων, της εμπορίας και της αποθήκευσης τροφίμων στην περιοχή της Λάρισας. Στην εποχή της ακρίβειας καταφέρνει να παρέχει τα προϊόντα της σε απίστευτα χαμηλές τιμές στους καταναλωτές. Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος παρέδωσε το βραβείο στους κ.κ. Νικόλαο Μπαρά και Θεόδωρο Μπαρά.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος με τους κ.κ. Νικόλαο Μπαρά και Θεόδωρο Μπαρά.

GAGOS DESIGN A.E.
Η Costas Gagos Architecture & Design απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, designers και διακοσμητές. Δραστηριοποιείται στον τομέα της αρχιτεκτονικής μελέτης χώρων καθώς και στους τομείς του Interior Design, 3D Visualization, Lighting και Landscape Design. Ακόμη αναλαμβάνει την κατασκευή έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος παρέδωσε το βραβείο στον κ. Κώστα Γκάγκο.

Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος με τον κ. Κώστα Γκάγκο.

ALTERLIFE – ΚΟΥΚΟΥΦΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.
Η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη αλυσίδα Γυμναστηρίων στην Ελλάδα και στην Κύπρο, που ξεκίνησε από τα Φάρσαλα και εξελίσσεται σε ένα case study στον χώρο. Αριθμεί 80 γυμναστήρια και 100.000 μέλη, ενώ λειτουργεί χωρίς τραπεζικό δανεισμό. Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας παρέδωσε το βραβείο στον κ. Δημήτρη Κουκουφλή.

Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας με τον κ. Δημήτρη Κουκουφλή.

ΖΗΚΟΣ ΥΔΩΡ – ΖΙΚΚΟΣ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Η δραστηριότητα της εταιρείας Ζήκος Γεωργικά μηχανήματα ξεκίνησε το 1990 με σκοπό την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Η επιστημονική κατάρτιση, το εξειδικευμένο προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η τεχνική υποστήριξη, εφαρμόζει συνεχώς κορυφαίες τεχνολογικές εξελίξεις στις κατασκευές μελετώντας την λεπτομέρεια για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οικονομίας, όπου και μας καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά. Το εργοστάσιο της εταιρείας Ζήκος Γεωργικά μηχανήματα με την πολύχρονη πείρα των 40 ετών στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων κατασκευάζει και σας παρουσιάζει μια νέα σειρά μηχανημάτων με άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά και με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για την μέγιστη λειτουργία τους. Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παρέδωσε το βραβείο στον κ. Δημήτριο Ζίκκο.

Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με τον κ. Δημήτριο Ζίκκο.

EARMEDICAL, SOUNDZ
Η Earmedical είναι το πιο σύγχρονο δίκτυο επιστημονικών κέντρων ακοής στην κεντρική Ελλάδα και ιδρύθηκε το 2011 από τον ακοοπροθετιστή Παπατάσιο Αλέξιο, μετεκπαιδευθείς στην Ακοολογία – Νευροωτολογία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και επίσημο μέλος του Πανελλήνιου συλλόγου ακοοπροθετιστών. Η Soundz είναι μια καινοτόμος Ελληνική εταιρία που κατασκευάζει custom ωτοασπίδες για μουσικούς, Djs, εργασίας, ύπνου, προστασίας από νερό και όχι μόνο. Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης παρέδωσε το βραβείο στον κ. Αλέξιο Παπατάσιο.

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με τον κ. Αλέξιο Παπατάσιο.

EUROPA SYSTEMS SECURITY DYNAMIC SERVICES
H EUROPA SYSTEMS SECURITY παρέχει από το 2001 ολοκληρωμένες εικοσιτετράωρες υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας υψηλού επιπέδου, καθώς και μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και διαρκή συντήρηση εξελιγμένων συστημάτων. Η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελία Λιακούλη παρέδωσε το βραβείο στην κ. Δήμητρα Γκάφα.

Η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελία Λιακούλη με την κ. Δήμητρα Γκάφα.

LARIPLAST S.A.
Μια εταιρεία που διακρίνεται στο χώρο των πλαστικών μιας χρήσεως, με έτος ίδρυσης το 1969. Μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που αντιμετωπίζει με πάθος και κοινωνική ευαισθητοποίηση το αντικείμενό της, για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας. Ηγέτιδα στον Ελληνικό χώρο, με εξαγωγικό προσανατολισμό από το 1996, που ξεπερνά το 60% του κύκλου εργασιών της. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος παρέδωσε το βραβείο στον κ. Ιωάννη Τσερέπα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος με τον κ. Ιωάννη Τσερέπα.

newsroom onlarissa.gr / φωτογραφίες: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω