Ανταπόκριση: Αλέκος Μάρκελλος

Αύριο Δευτέρα θα εκδικαστεί ενώπιον του αρμόδιου Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας η υπόθεση του Σέρβου παγκόσμιου πρωταθλητή του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος προσέφυγε κατά της απόφασης της κυβέρνησης να ακυρώσει τη βίζα εισόδου του στη χώρα ώστε να αγωνιστεί στο διεθνούς φήμης τουρνουά “Australian Open”.

Το πρωί της Κυριακής οι δικηγόροι της Αυστραλιανής πλευράς ζήτησαν διήμερη αναβολή για να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις καθώς οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς υπέβαλαν το Σάββατο τον φάκελο με τα στοιχεία και επιχειρήματά τους.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και η δίκη θα διεξαχθεί κανονικά με τους δικηγόρους της κυβέρνησης να καταθέτουν αυτή την ώρα-μεσημέρι Κυριακής- το δικό τους φάκελο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προερχόμενες από έγκριτους νομικούς στη Μελβούρνη, δεν είναι σίγουρο πως η απόφαση θα εκδοθεί αυθημερόν.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ιδιαίτερο διεθνές ενδιαφέρον και η ΕΡΤ θα καλύψει δημοσιογραφικά από νωρίς το πρωί τις εξελίξεις, εντός κι εκτός της δικαστικής αίθουσας στη Μελβούρνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω