Aυλαία έριξε το αναψυκτήριο του Φοίβου Δεληβοριά το βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου, που από πέρσι λειτουργεί στο δροσερό χώρο του «Άλσους».

Μετά από ένα 17 μοναδικές βραδιές με τις οποίες ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι φίλοι του μας κράτησαν συντροφιά όλο το καλοκαίρι, το αγαπημένο αναψυκτήριο έκλεισε τις πόρτες του και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά.

Η χθεσινή και τελευταία – για φέτος βραδιά – για την “Ταράτσα του Φοίβου έκρυβε αρκετές εκπλήξεις. Μετά τη μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση που έδωσαν ο Φοίβος Δεληβοριάς με τους: Θανάση Αλευρά, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Νεφάλη Φασουλή, Idra Kayne, Φοίβο Ριμένα και τον Κώστα Δετώρο, στη σκηνή ανέβηκε πλήθος καλλιτεχνών.

Ανάμεσα σε αυτους οι: Νατάσα Μποφίλιου, Sugahspank, Χατζηφραγκέτα, Εισβολέας, Κώστας Τουρνάς, Γιάννης Γιοκαρίνης και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Από την άλλη, ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών για να απολαύσουν τη μουσικοθεατρική βραδιά ήταν οι: Δημήτρης Μοθωναίος, Πέτρος Γαϊτάνος, Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου και η Ματίνα Ζάρα.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές εικόνες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Περισσότερα Εδω