Στο ατύχημα που είχε ο chef, Τίμος Ζαχαράτος, αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης η Δανάη Μπάρκα, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε κανονικά στην κουζίνα της εκπομπής.

«Είσαι καλά; Παραλίγο να σε χάσουμε», είπε η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος απάντησε: «Εντάξει μωρέ συμβαίνουν αυτά, να πω ότι πρέπει να προσέχουμε, πέρα από την πλάκα, όταν βρέχει να φοράμε πάντα κράνος και να προσέχουμε με τις μηχανές. Είχα ατύχημα, ναι παραλίγο… αλλά όλα καλά», ανέφερε ο chef του Mega.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής ο Τίμος Ζαχαράτος απάντησε με ανάρτηση στο instagram, καθώς δέχτηκε αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους που ήθελαν να μάθουν για την υγεία του.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ
Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα

Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους», έγραψε ο Τίμος Ζαχαράτος.

Περισσότερα Εδω