Σε δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Λαρισαίων κ. Μάριος Ξηρομερίτης αναφέρει πως η έλευση  του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο για το ατύχημα του νεαρού στο πάρκο του Αγίου  Αντωνίου, ήταν ατυχέστατη, εξηγώντας:

Η ανακοίνωση ΜΕΡΑ 25 και ΣΥΡΙΖΑ  οδήγησαν το θέμα του ατυχήματος στον Άγιο Αντώνιο στο δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων .

Ατυχέστατη,πρόωρη και μικροπολιτική ήταν η έλευση  του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο για το ατύχημα του νεαρού στο πάρκο του Αγίου  Αντωνίου.

Ενώ το θέμα ερευνάται από τις αρχές ,την εισαγγελία ,την Ελληνική αστυνομία και υπάρχουν καταθέσεις που εξετάζονται συνολικά ,δυστυχώς μετά τις ανακοινώσεις των κομμάτων : Μέρα 25 και ΣΥΡΙΖΑ ήρθε εσπευσμένα να συζητηθεί  στο δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων. Όπως δυστυχώς διαφαίνεται ξεκάθαρα από τέτοιους τακτικισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες η δημοτική αρχή ακολουθεί τα χνάρια και το μοτίβο των πολιτικών κομμάτων από τα οποία στηρίζεται . Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθούμε ότι πρέπει να απαγκιστρωθούμε από την κεντρική πολιτική επιρροή που συνήθως βλάπτει τις τοπικές κοινωνίες γιατί διαιρεί και δεν λειτουργεί ενωτικά .

Ας μην προτρέχουμε να υιοθετήσουμε τις μικροπολιτικές στρατηγικές των Αθηνών  και   ας μεριμνούμε για την τοπική και αυτοδιοικητική ηρεμία και πρόοδο .

Ας μην σημαίνει κάθε φορά που ανεβάζουν τους τόνους τα πολιτικά κόμματα στην Αθήνα να τρέχουμε και να ασχολούμαστε ώστε να διάγουμε ίδια ρότα με αυτά, μήπως και πάρουμε τα εύσημα από τους κομματικούς προϊστάμενους  .Ας μην παρασυρόμαστε ως αυτοδιοικητικοί και ας φροντίζουμε από πριν την κοινωνία μας και τους ανθρώπους της .Εννοείτε ότι πρέπει να συζητάμε και να συνδράμουμε παντού ώστε να μην αδικείται κανένας δημότης και να απολαμβάνουν όλοι ηρεμία ,ασφάλεια και ότι προβλέπεται από τα αγαθά της Δημοκρατίας μας εφόσον γνωρίζουμε επίσημα και σε όλο το εύρος τα τεκταινόμενα κάθε φορά,

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω