Κρούσματα κορονοϊού ενέσκηψαν στην ομάδα του Ατρόμητου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Συγκεκριμένα, θετικοί στην Covid-19 βρέθηκαν ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος, ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας, οι οποίοι τέθηκαν σε απομόνωση.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε επίσης γνωστή την πρόθεσή της να ζητήσει αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Περιστέρι.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Περισσότερα Εδω