Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός Νία Βαρντάλος, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης 31/5 βρέθηκε στο συνέδριο που διοργάνωσε το περιοδικό Marie Claire.

Η Νία Βαρντάλος σε συνέντευξη της στο event, διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες της καριέρας της, ενώ μίλησε και για την στιγμή που ο ατζέντης της είπε πως δεν είναι αρκετά όμορφη για να είναι η πρωταγωνίστρια.

«Αν κάποιος σου πει ότι κάτι τρέχει με εσένα, το μέσα του έχει πόνο. Κάποτε ένας ατζέντης μου είπε “το πρόβλημα με εσένα είναι ότι δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την πρωταγωνίστρια, ούτε αρκετά εύσωμη για να υποδυθείς κάποιον αστείο χαρακτήρα”. Μου το είπε και έμεινα. Δεν ήταν αστείο όμως», είπε αρχικά η Νία Βαρντάλος. 

«Πρέπει να προσπαθείς. Έχω μια μητέρα η οποία μου έλεγε πάντα “γιατί όχι εσύ;”. Αυτό πρέπει να λέμε στα παιδιά μας. Έχω μια κόρη στην εφηβεία και της αρέσει η συγγραφή. Έχει κάνει αίτηση για να την δεχτούν σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εγώ της είπα “γιατί όχι εσύ;”. Αφού μπορούν τόσοι άλλοι γιατί να μην μπορείς εσύ; Πρέπει να το λέμε συνέχεια αυτό στους άλλους», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Νία Βαρντάλος. 

Φωτογραφία: Splah Ideal/Images

Περισσότερα Εδω