Μια πολύ σημαντική παρέμβαση για την προσβασιμότητα προς κτηνοτροφικές μονάδες πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Τ.Κ Μητρόπολης.

Συγκεκριμένα, ένα έργο ασφαλτόστρωσης μήκους 1.000 μέτρων που δρομολογήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική αρχή του κ. Αλεξάκου Φώτη, αλλά συνέχισε και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες η τεχνική υπηρεσία του νέου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Τσιάκου Βασίλη, δόθηκε προς χρήση στους κατοίκους της Μητρόπολης.
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλη, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Μάττα Γεώργιο, παρευρέθηκε στην ασφαλτόστρωση του δρόμου. Στο σημείο τους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Κουκουζέλης Βάιος, όπου αφού τους ευχαρίστησε, επισήμανε την αναγκαιότητα συνέχισης του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων προς όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες της Κοινότητας. Η Δημοτική αρχή διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι στο επόμενο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων προς κτηνοτροφικές μονάδες, θα υπάρξει συνέχιση του έργου.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ‘‘ξενάγησε’’ την Δημοτική αρχή στην περιοχή ‘‘Παλιά Σφαγεία’’, όπου και έθεσε το ζήτημα για ασφαλτόστρωση του παραποτάμιου δρόμου, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του έργου. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την διαμόρφωση του χώρου στην περιοχή αυτή που είναι κατάφυτη από πλατάνια. Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα έργα οδοποιίας που πραγματοποιήθηκαν από πιστώσεις του προγράμματος ‘‘ΙΑΝΟΣ’’ του Δήμου και ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Πρόεδρου να ασφαλτοστρωθεί ο παραποτάμιος αυτός δρόμος. Ο Πρόεδρος κ. Κουκουζέλης Βάιος ευχαρίστησε τον κ. Τσιάκο για αυτή την εξέλιξη καθ’ ότι με την ασφαλτόστρωση του παραποτάμιου δρόμου και η περιοχή θα αναδειχθεί, και οι κάτοικοι της Μητρόπολης που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή θα έχουν έξοδο προς Καρδίτσα από το δρόμο αυτό.
Συνεχίζουμε με τη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νούσιου Κωνσταντίνου και του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Τσιάκου Βασίλη να ευπρεπίζουμε την Κοινότητα μας, διότι έτσι αρμόζει στη Μητρόπολη που κουβαλά από αρχαιοτάτων χρόνων μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά. Επόμενο βήμα η δημοπράτηση του αναψυκτηρίου Μητρόπολης, που λόγω της θέσης που βρίσκεται θα γίνει ξανά σημείο αναφοράς για όλους τους Καρδιτσιώτες, δίνοντας ζωντάνια στην Κοινότητα μας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης
Βάιος Κουκουζέλης

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω