Το ξέσπασμα της Αθηναΐδας Νέγκα κατά της Ανθής Βούλγαρη σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου στο Πρωινό, με τον Βαγγέλη Περρή να παίρνει το μέρος της πρώτης. Οι δυο τους άλλωστε έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε θέλησε να τοποθετηθεί, υποστηρίζοντας πως η Αθηναΐδα Νέγκα πυροδότησε τη νέα αυτή κόντρα. «Συγγνώμη Βαγγέλη, αλλά η Αθηναΐδα το πυροδότησε. Θεωρώ ότι όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Και αλίμονο αν δεν κάναμε λάθη και αν δεν βελτιωνόμαστε. Το θέμα είναι ότι ζούμε σε μία κοινωνία που όλοι έχουν ένα πιστόλι και παρακαλούν να κάνει λάθος π.χ. ο Περρής για να τον πυροβολήσουν και να γλεντήσουν» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και στη συνέχεια, ανέβασε τον τόνο της φωνής του επισημαίνοντας ότι «σε καμία περίπτωση κανένας σώφρων άνθρωπος – εκτός αν είναι τρελή η Ανθή Βούλγαρη που δε νομίζω να είναι τρελή γιατί μένουμε και στην ίδια γειτονιά – δεν θα χόρευε με τον θάνατο του άλλου. Κάποιοι γίνονται βασιλικότεροι του βασιλεώς. Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Νέγκα; Έλα ρε παιδιά τώρα…»

«Θα πω και κάτι που με αφορά. Πολλές φορές γίνονται λάθη πίσω μας και οι άνθρωποι που είμαστε μπροστά βγαίνουμε και τα παίρνουμε πάνω μας. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό που λέω. Ευχαριστώ πολύ! Γιατί προφανώς δε φταίει η Ανθή Βούλγαρη. Και ένας άνθρωπος που έχει κάνει τηλεόραση, θα έπρεπε να ξέρει» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Περισσότερα Εδω