Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου την Πέμπτη 1/6. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως το θέμα της με την παραγωγή του Survivor All Star λύθηκε εξωδικαστικά.

«Το θέμα με την παραγωγή λύθηκε εξωδικαστικά, οπότε είμαι καλύτερα τώρα. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ακουστεί η αλήθεια και όχι να επιδιώξω να βγάλω χρήματα. Ήθελα απλά να βγει κάποιος από την παραγωγή και να απαντήσει στα ερωτηματικά των ανθρώπων.

Δόθηκε αυτή η απάντηση από τη στιγμή που μίλησε ο Acun Ilicali και λύθηκε το ερωτηματικό του κόσμου. Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Κι εδώ αν με ρωτήσετε κάτι, τα πράγματα που θα μπορώ να πω είναι μετρημένα, γιατί το πραγματικό ριάλιτι στο παιχνίδι είναι off camera», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Και συνέχισε: «Εμένα δεν μου στοίχισε μόνο στο διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Δεν κλαίω τα λεφτά που έχασα, γιατί δεν μπήκα στο παιχνίδι για τα λεφτά, αλλά για την εμπειρία».

«Το μοναδικό άτομα που μιλάω από το παιχνίδι, είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου, δεν θέλω να μιλήσω με κανένα άλλο άτομο από το παιχνίδι. Νιώθω σαν μια μαυρίλα μέσα μου, ακόμα και παίχτες από τα παλιά όταν έγινε στο σκηνικό στο φετινό παιχνίδι έγραφαν στα social media, “karma is a bitch”», κατέληξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

 

 

Περισσότερα Εδω