Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε έξω από τα δόντια για τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην Τρίπολη, κατηγορούμενος για βιασμό και δυο απόπειρες.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι και εκείνη έχει βιώσει βίαιη συμπεριφορά από σκηνοθέτη, ωστόσο δεν έκανε ποτέ καταγγελία στο ΣΕΗ.

«Έχω βιώσει σαδιστική και βίαιη συμπεριφορά από σκηνοθέτη. Δεν χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ. Ήμασταν με τον σύζυγό μου μαζί σε αυτή τη δουλειά. Βίωνε και εκείνος αντίστοιχα αυτή τη συμπεριφορά. Σε μια ομαδική εργασία όταν δυσλειτουργεί η κεφαλή και συμπεριφέρεται έτσι, ανάρμοστα το βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι. Δυστυχώς αυτές οι σαδιστικές συμπεριφορές στα ομαδικά επαγγέλματα είναι άκρως προβληματικές. 

Η ιστορία είναι τόσο εμφανής, απλώς επειδή υπάρχει δικαιοσύνη και θα πρέπει να αποδοθεί, περιμένουμε όλοι την εκδίκαση για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μας είχε παντρέψει στο Δημαρχείο, είχε έρθει ως μάρτυρας. Όταν έμαθα για τον Πέτρο αρρώστησα. Είχαμε “κόψει” τις φιλικές επαφές τα τελευταία 9 χρόνια. Με όλα αυτά αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Φιλιππίδη. Αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπέρασαν κάθε φαντασία» αποκάλυψε η Θάλεια Ματίκα στην Μένια Κούκου.

 

Περισσότερα Εδω