Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας, Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ αρραβωνιάστηκε με τον ελληνικής καταγωγής Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας.

Η 25χρονη πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, ενώ ο Θερμιώτης, o οποίος γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας, είναι διευθύνων σύμβουλος σε fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η Βασίλισσα Ράνια στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που τιμούσα από τη μέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και στον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο».

Ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης γεννήθηκε το 1994 και είναι σήμερα 28 ετών. Η Ιμάν,θα γίνει σύντομα 25 ετών, γεννήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας στις 27 Σεπτεμβρίου 1996 και έχει μια αδερφή και έναν αδερφό.

Η περιουσία του Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης κυμαίνεται στα $10.000.000 – $50.000.000. H οικογένεια Θερμιώτη διατηρεί στενές σχέσεις με τις ρίζες της στην Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτονται την Άνδρο.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω