Δεν είχα σκοπό να γράψω όπως έχω δηλώσει πολλές φορές.

Όταν όμως γράφονται ή λέγονται ψέματα πάντα θα τα καταρρίπτω για να βγαίνει η αλήθεια στην επιφάνεια.

Η αναλγησία ,η απείθεια, ο εγωισμός ωθούν κάποια στιγμή σε κινήσεις απελπισίας και με την συνδρομή των επικοινωνιολόγων προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες, και να τις ρίξουν αλλού .

Δε νομίζω ότι αυτή η τεχνική πλέον πείθει!   Μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο τιμόνι του  Δήμου Σκιάθου.

Ως πότε ο δήμαρχος αφού έχει αποτύχει παταγωδώς στο να λειτουργήσει το νησί με πρόβλημα στα Λεωφορεία στο Λιμάνι στις παραλίες μετά από δικές του αποφάσεις και δική του ευθύνη , θα προσπαθεί στο τέλος να φορτώσει τις ευθύνες της δικής του απειρίας στους άλλους?

Το ψέμα εχει φτάσει στο αποκορύφωμά του.

Κατηγόρησε ότι παλιά τα λεωφορεία δούλεψαν παράνομα, ενώ όπως ο ίδιος γνωρίζει είχαν όλες τις εγκρίσεις από τον έλεγχο νομιμότητας  της νομαρχίας και περιφέρειας. Αρα κατηγορεί ότι η νομαρχία , η περιφέρεια και το Αρθρο 152 παρανόμησαν?

Ας τους καταγγείλει εάν μπορεί.

Τους ζητήσαμε να φέρουν τα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι ο έλεγχος νομιμότητας έκρινε παράνομη τη λειτουργία των λεωφορείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και να ζητά την μη λειτουργία τους , και εμείς δεν συμμορφωθήκαμε , και τα δουλέψαμε παράνομα. Ακόμα περιμένουμε τις αποδείξεις.

Είπα επίσης ότι τώρα είναι ευθύνη της προέδρου του ΔΣ να φέρει τα στοιχεία αυτά , χαρακτηρίζοντας ψεύτη τον Δήμαρχο και τον κ.Αντωνίτσα όπου συνεχώς ισχυρίζονται ότι υπάρχουν διότι το εξέφρασαν εν ώρα δημοτικού συμβουλίου . Ακόμη περιμένουμε .

Ο Δήμαρχος ποτέ δεν στήριξε την ομαλή λειτουργία των συγκοινωνιών στην Σκιάθο , αντίθετα πολέμησε με κάθε τρόπο την προσπάθεια των αντιπολιτεύσεων για την τροπολογία έτσι ώστε να μην έρθουν οι άδειες πλήρως στον Δήμο με αποτέλεσμα σήμερα να αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα στις μετακινήσεις και η Σκιάθος να δυσφημίζεται για τις συγκοινωνίες στα social media

 

Σαν να μην έφτανε αυτό ψήφισε σύσσωμη η συμπολίτευση να φύγουν τα λεωφορεία δια παντός από την Σκιάθο και να τα πάρει για πάντα η περιφέρεια.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση απέτρεψε την τελευταία στιγμή το ατόπημα του Δημάρχου

Αντίθετα του εξηγήσαμε και με γνωμοδότηση τον τρόπο που θα μπορούσε να τα θέσει σε κυκλοφορία αυτά τα δύο χρόνια.

Ενώ πέρυσι έλεγε ότι τα λεωφορεία απαγορεύεται να δουλέψουν έρχεται φέτος και διαφημίζεται ότι κάνει τα πάντα για το καλό των συγκοινωνιών στη Σκιάθο.

Αυτό που πέρυσι έλεγε ότι απαγορεύεται και μόνο εάν έφτιαχνε στρατό μονίμων υπαλλήλων θα επιτρεπόταν , φέτος λέει πως επιτρέπεται.

Αυτός που με την αδράνεια και την απειρία του δεν μπόρεσε από πέρυσι να δρομολογήσει προσλήψεις εποχικού προσωπικού για οδηγούς και εισπράκτορες , μόνο και μόνο επειδή του είχε υποδείξει η αντιπολίτευση ότι έτσι πρέπει να πράξει.

Αυτός που ψήφισε να φύγουν τα λεωφορεία από την Σκιάθο για Περιφέρεια διά παντός. Απόφαση που δεν ανακαλείται εάν είχε ψηφισθεί πράγμα που επέτρεψαν οι αντιπολιτεύσεις.

Τώρα έρχεται ο ίδιος και δηλώνει  σωτήρας και εκφραστής της νομιμότητας κάνοντας αναρτήσεις  στα social mediaλες και πρόκειται για άλλον άνθρωπο από αυτόν που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση δηλαδή 25 Ιουλίου με τον κόσμο να συνωστίζεται  στις στάσεις και τα λεωφορεία κλειδωμένα.

Πρόκειται περί μιας διπλής προσωπικότητας, η μία που πολεμάει τα πάντα και η άλλη που προσπαθεί να καρπωθεί τα πάντα γυρίζοντας το Δήμο Σκιάθου σε άλλη εποχή.

Βεβαια  εάν οι εντολές μιας μικρής <παρέας > που προσπαθεί να κατευθύνει τον ίδιο και το Δήμο είναι αυτές τότε η κατάσταση εξελίσσεται ως άκρως επικύνδυνη.

Τρανή απόδειξη για το ότι αναφέρω και ότι δεν έχει καμία δόση ψέματος όπως όλοι συνηθίζουν ,είναι ο δήμαρχος Αλοννήσου.

 

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου έκανε το καλύτερο για τον τόπο του προστατεύοντας το συμφέρον του νησιού, και πέρασε σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού οδηγών και εισπρακτόρων.

Τι άλλο να αναφέρουμε ? Ότι είχαμε δίκιο? Δεν χρειαζόμαστε άλλο λόγο. Εμείς πονάμε το νησί μας και αγωνιζόμαστε γι αυτό χωρίς εγωισμούς και εμμονές.

Ας βάλει λοιπόν η Αλόννησος τα γυαλιά στον δήμαρχο αφού δεν άκουσε τις αντιπολιτεύσεις και ας μάθει τουλάχιστον από αυτό το πάθημα. Ποτέ δεν είναι αργά.

Να δούμε λοιπόν αυτό το ρεζιλίκι πως θα το δικαιολογήσει η μικρή παρέα που προσπαθεί να ποδηγετήσει το Δήμο Σκιάθο με κάθε πρόσφορο ανεβάζοντας αναρτήσεις στο facebook για αδαείς όπως άλλωστε συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια

Εχουμε το δικαίωμα λοιπόν να καταστρέψουμε το νησί από απειρία και εγωισμό? (π.χ. λεωφορεία, λιμάνι, παραλίες?)

Το πρόστιμο στο Λιμεναρχείο έχει ξεπεράσει σχεδόν τις 130.000 ευρω και βρισκόμαστε ένα βήμα για τον Αύγουστο χωρίς ναυαγοσώστες στις παραλίες.

Ο Δήμος παρακαλάει την μία και μοναδική εταιρεία που έχει απομείνει .( η άλλη δεν έδωσε καν προσφορά όταν καλέστηκε) να αναλάβει , με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη όταν πέρυσι την έδιωξε, ενώ πρώτη την είχε προσλάβει.

Μάλιστα πρίν λίγο καιρό τους ανάγκασε να απομακρύνουν και τους πυργίσκους που ήταν τοποθετημένοι σε παραλίες.

Είναι η τελευταία μας ελπίδα να υπογράψουμε και μακάρι διότι το νησί θα μείνει χωρίς ναυαγοσώστες. Ένα ατύχημα να συμβεί με έναν πνιγμό ποιος θα αναλάβει την αστική ευθύνη αλλά και την πανελλήνια δυσφήμηση που θα υποστεί το νησί μας

Στο λιμάνι επικρατεί ένα χάος. Τα γιωτ πηγαίνουν σε άλλους προορισμούς γιατί εδώ δεν μπορούμε να τους παρέχουμε τίποτα. Εχει μείνει ο Νίκος  Πασχάλης μόνος του προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τα μεγάλα VIP γιωτ γιατί θα φύγουν για αλλού.

Ύστερα από όλα αυτά τα τραγικά για το νησί λάθη, πληρώνουμε έναν επικοινωνιολόγο, δημοσιεύουμε, και μετά ρίχνουμε τις ευθύνες

της ανικανοτητάς μας στην αντιπολίτευση και στο κράτος και συνεχίζουμε ακάθεκτοι την καταστροφική μας πορεία θεωρώντας ότι οι συμπολίτες μας τρώνε κουτόχορτο και μπορούμε εύκολα να τους ξεγελάσουμε για όλα λέγοντας ότι ψέμα θέλουμε προκειμένου να επιτύχουμε το σκοπό μας.

Μια φορά  όταν δε σε ξέρουν μπορεί να γίνει αυτό .

Όταν όμως σε μάθουν και δουν τελικά ότι δεν έκανες και ότι οι κινήσεις σου ειδικά εν μέσω της κρίσης μόνο λανθασμένες μπορούν να χαρακτηριστούν με αρνητικές επιπτώσεις για την Σκιάθο τότε δεν πλανώνται.

Αν μη τι άλλο ας αναλάβει τις ευθύνες του που ως πάγια τακτική συνεχώς τις επιρρίπτει στους άλλους.

Η Σκιάθος είναι μικρό μέρος που δεν χρειάζεται επικοινωνιολόγους και ειδικούς δημοσίων σχέσεων για να δημιουργήσουμε εικονική πραγματικότητα στις Σκιαθίτισες και στους Σκιαθίτες.

Είμαστε εδώ και κρινόμεθα κάθε μέρα για το ποιοι είμαστε!

To ψέμα έχει κοντά πόδια και όσο κι αν το στολίσεις αλήθεια δεν γίνεται .

Επίσης αποκαρδιωτικό είναι όταν βλέπεις ορισμένους και γράφουν «Μπράβο σε όλα»

Μπράβο στο ότι παλιά η Σκιάθος είχε 5 λεωφορεία και τώρα έχει δύο, με το ένα να του δήμου να ξεκινάει τώρα , κατά άλλα δύο κλειδωμένα?

Μπράβο στο ότι μας έβαλε τα γυαλιά η Αλόννησος και απέδειξε ότι όπως οι αντιπολιτεύσεις έλεγαν στον δήμαρχο και αυτός δεν άκουγε μπορούν τα λεωφορεία να δουλέψουν με εποχικο προσωπικό?

Μπράβο για την απουσία ναυαγοσωστών στις παραλίες με αποτέλεσμα ένα βήμα πριν τον Αύγουστο οι παραλίες να είναι άδειες και το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσουν οι Σκιαθίτες να έχει ξεπεράσει τις 130.000€?

Μπράβο για το λιμάνι όπου επικρατεί το χάος και με τρεις πλωτές λιγότερες φέτος δηλαδή λείπει χώρος πρόσδεσης σκαφών για 20 τουλάχιστον σκάφη.

Σε τι απ’όλα αυτά το «Μπράβο» λοιπόν?

Η μάλλον θα πρέπει να λέμε σε όλα μπράβο για να κάνουμε το χατίρι ορισμένων επειδή προσκολλώνται στην δημοτική αρχή?

Το ότι μας έχει πάρει η κατηφόρα δεν το βλέπετε?

Το σλόγκαν όμως «οι προηγούμενοι , η αντιπολίτευση, το κράτος φταινε» καλά κρατεί.

Η καθημερινή απασχόληση του Δημάρχου είναι μόνο οι αναρτήσεις και οι φωτό στο Facebook και να προσπαθεί να ανταποκριθεί στα λιγοστά πλέον like μιας μικρής παρέας χειροκροτητών του.

Εύχομαι οι πολίτες αυτού του όμορφου νησιού μετα από τα δύο χρόνια Δημαρχίας του Θ.Τζούμα να δούν την πραγματικότητα και την κατάντια που έχει φτάσει το νησί μας, όταν ο ίδιος χρησιμοποιεί τα χρήματα προηγούμενων Δημοτικών αρχών χωρίς να έχει βάλει ένα ευρώ στο ταμείο του Δήμου Σκιάθου πέραν από τις χρηματοδοτήσεις που δέχεται ο Δήμος Σκιάθου από άλλους φορείς όπως  Περιφέρεια ,Υπουργεία , ΕΕ

Η Σκιάθος μας είναι το παν. Δεν μπορεί κανείς να παίξει παιχνίδια πάνω της, και στο τέλος να προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα είναι τέλεια παραπλανώντας τους συμπολίτες μας.

Έχουμε οικογένειες , παιδιά να μεγαλώσουμε κα δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να παίξει με τις τύχες και το αύριο τους.

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε όπως κάνουμε τόσα χρόνια να παλεύουμε για το καλύτερο το νησιού μας , με γνώμονα την ειλικρίνεια , την αλήθεια  και το συμφέρον της Σκιάθου.

Έχουμε ήδη αποδείξει στους συμπολίτες μας ποιοι πραγματικά είμαστε χωρίς να φοράμε μάσκες , αντιμετωπίζοντας τους πάντες με ειλικρίνεια και χωρίς ποτέ να θέλουμε να υποτιμήσουμε τη νοημοσύνη τους.

 

 

Υ.Γ

Τονίζω ιδιαίτερα για μια ακόμη φορά  πως οι  τοποθετήσεις και η θέση μου είναι καθαρά πολιτικές θεωρώντας εντελώς λανθασμένες τις πολιτικές που ακολουθεί ο δήμαρχος , μη έχοντας προσωπικές διαφορές , εμπάθεια ή απαξίωση στο πρόσωπό του.

 

Περισσότερα Εδω