Μοιράσου το αρθρο!

Ο Μπάρι Ζέκελμαν είχε αγοράσει το σούπερ yacht του Σπίλμπεργκ τον Νοέμβριο του 2021 αντί $160 εκατ.
και ήρθε διακοπές στην Σκιάθο.

Το seven seas το yacht με τις ιδιαίτερες περγαμηνές βρίσκεται στις Σποράδες και εχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα νησιά ΣΚΙΑΘΟ-ΣΚΟΠΕΛΟ-ΑΛΟΝΝΗΣΟ.
Η θαλαμηγός πρώτα πήγε στην Σκόπελο και στο Νέο Κλήμα και μετέπειτα πήγε στην Σκιάθο και με μικρά σκαφάκια (tenters)οι καλεσμένοι μετακινήθηκαν στις παραλίες Κουκουναριές ,Μάραθα .


Τον Νοέμβριο του 2021 μια είδηση στα περιοδικά που φιλοξενούν στις σελίδες τους νέα από το χώρο του yachting που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν η πώληση της θαλαμηγού του διάσημου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, έναντι του ποσού των 160 εκατομμυρίων δολαρίων.


Η θαλαμηγός μήκους 282 ποδών (περίπου 93 μέτρα) και δυνατότητα φιλοξενίας 20 ατόμων αγοράστηκε από τον Καναδό επιχειρηματία Μπάρι Ζέκελμαν, ο οποίος με περιουσία 3,3 δισ. δολαρίων δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να καταβάλει στον σκηνοθέτη του Χόλιγουντ το απαιτούμενο ποσό για την αγορά.
Το «Seven Seas» όπως είχε ονομάσει τη θαλαμηγό ο Σπίλμπεργκ, που ναυπηγήθηκε το 2010 και είχε ταξιδέψει σε όλες σχεδόν τις θάλασσες του κόσμου, μετονομάστηκε σε «Man of Steel» από το νέο ιδιοκτήτη ο οποίος έχει την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής χάλυβα στη βόρειο Αμερική, με έδρα το Οντάριο.

Το mega yacht Man of Steel διαθέτει ενέα καμπίνες, ένα ελικοδρόμιιο, αίθουσα κινηματογράφου και κατασκευάστηκε από το ναυπηγείο Oceano.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω