Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Οι «κίτρινοι» ουσιαστικά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία-εξπρές ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης (17/09, 19:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ματέο Γκαρσία και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λούμορ Αγκμπενιένου, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Πέμπτη, οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα «πετάξει» για την Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, το CAS έδωσε νέα παράταση σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του στις 18 Οκτωβρίου, με την υπόθεση πλέον να τραβάει πέντε μήνες – 15 Μαΐου ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει η απόφαση. Επιπλέον, εντός των ημερών η ΠΑΕ Άρης θα προσφύγει στο CAS για την αφαίρεση των έξι (6) βαθμών από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρτσε Λάσκοφ.

Περισσότερα Εδω