Η Βάσω Ζιάρου έγινε γνωστή μέσα από τα σίριαλ «Σκιά της Τρέλας» και «Αγάπη μου», αποσπάσματα από τα οποία είχε επιλέξει να προβάλλει ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Η ίδια μάλιστα είχε βρεθεί και στο στούντιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, ενώ με τη σειρά του ο Νίκος Μουτσινάς είχε συμμετάσχει με guest εμφάνιση στη σειρά «Χωρίς δισταγμό».

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Καράλης σε σημερινό δημοσίευμα της Espesso, η Βάσω Ζιάρου έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή της, αφήνοντας τη λάμψη της μικρής οθόνης, και από το καλοκαίρι μένει σε μια μικρή πόλη της Αυστρίας. Εκεί, η Βάσω Ζιάρου, ύστερα από περιπέτειες, άνοιξε τη δική της επιχείρηση.

«Βλέποντας όλα αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας με την πανδημία και έχοντας απελπιστεί, αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στην Αυστρία, στον ανιψιό μου που δούλευε σε ελληνικό εστιατόριο σ την πόλη Kasten. Έτσι, λοιπόν, στα τέλη Αυγούστου πήγα εκεί και μου άρεσε πολύ ως χώρα και νοοτροπία. Ο Έλληνας επιχειρηματίας του μαγαζιού μου πρότεινε να δουλέψω στην επιχείρηση ως υπεύθυνη και έτσι πήρα την απόφαση να μείνω» ανέφερε η Βάσω Ζιάρου.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως όπως τα περίμενε καθώς ο επιχειρηματίας την εξαπάτησε, με αποτέλεσμα να μείνει στον δρόμο χωρίς λεφτά, σπίτι και δουλειά. «Δούλεψα εκεί για δύο μήνες. Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν, και όταν αποφάσισα να ζητήσω από τον επιχειρηματία τα δεδουλευμένα μου, αυτός με απέλυσε. Για δύο ημέρες κοιμόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου, είχα μείνει χωρίς δουλειά, λεφτά και σπίτι σε μία ξένη χώρα» εξομολογήθηκε.

Το πείσμα της όμως την έκανε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών. «Η επιχείρησή μου κλείνει δύο μήνες ζωής και πάμε από το καλό στο καλύτερο», δήλωσε η Βάσω Ζιάρου, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα.

 

Περισσότερα Εδω