Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον Κωνσταντίνο Αρκά. 

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε για την απόφαση που πήρε να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή, κάτι που ξάφνιασε τους φίλους του, και πολύ συνειδητοποιημένα να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Ήμουν εργένης κατά καιρούς. Όποτε ήμουν εργένης, ήμουν φουλ εργένης. Όποτε είχα σχέση, είχα φουλ σχέση. Αποφάσισα να κάνω μεγάλος οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι συνειδητοποιημένος, να μην παλινδρομώ μεταξύ του τι μου λείπει και αν πέρασα καλά ή όχι. Από τότε που έκανα οικογένεια με την Εύα είμαι σούπερ, είμαι μια χαρά, είμαι ένας άλλος εαυτός που οι άλλοι δεν περίμεναν ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Με την οικογένεια, νομίζω έγινα ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Ζω την πατρότητα στο έπακρο, μου αρέσει. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να μην ξέρω πώς πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια ή πως μεγαλώσανε. Είμαι πολύ ευαίσθητος. Από την άλλη, μπορεί να τους μαλώσω και να πονάει η ψυχή μου… Και στους δυο έκλαψα όταν γεννηθήκανε. Καλά στην Αρμονία, που είναι η πρώτη μου κόρη έκλαιγα και δεν έβλεπα καν το μωρό. Η Εύα είναι το άλλο μου μισό και δε θέλω να συζητάω το ενδεχόμενο να είμαι χωρίς την Εύα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

«Τη δεκαετία του 90 Δόξα τω Θεώ περάσαμε πολύ καλά… Ήμουν και αθλητής και μοντέλο…» είπε ο Γιώργος Χειμωνέτος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά τονίζοντας πως της χρωστάει πάρα πολλά.

Τέλος, ο Γιώργος Χειμωνέτος αποκάλυψε πως ετοιμάζει και κάτι τηλεοπτικό. «Ουσιαστικά είναι μια οικογενειακή ταξιδιωτική εκπομπή μέσω της οποίας θα βοηθάμε οικογένειες για το πως μπορούν να κάνουν διακοπές. Θα είμαι εγώ με την Εύα και τα δυο μας παιδιά, την Αρμονία και τον Κωνσταντίνο».

Περισσότερα Εδω