Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ο Μπρους Γουίλις αποσύρεται από την υποκριτική, έρχεται η είδηση για τον Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός μέσα από μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Access Hollywood έκανε γνωστό πως αποσύρεται από τον χώρο της υποκριτικής.

Ο Τζιμ Κάρεϊ, μεταξύ άλλων και ενώ μιλούσε για την ταινία «Sonic the Hedgehog 2», αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τα κινηματογραφικά πλατό μετά από 40 χρόνια, για προσωπικούς λόγους. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή δεν αφορά κάποιο πρόβλημα υγείας, σε αντίθεση με τον 67χρονο Γουίλις που διαγνώστηκε με αφασία.

«Είμαι αρκετά σοβαρός. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι μου φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι, αυτό ίσως να είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν. Μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου, να βάζω μπογιές σε καμβά, η πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι –και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ από άλλη διασημότητα να λέει -, αλλά έχω αρκετά, έκανα αρκετά, είμαι αρκετός».

Περισσότερα Εδω