Κάθετος είναι ο Κώστας Μπαργιώτας, ο γνωστός Λαρισαίος ορθοπεδικός γιατρός, νυν Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και πρώην βουλευτής, με την απόφαση να γίνουν κανονικά οι παρελάσεις ειδικά σε περιοχές όπως η Λάρισα που είναι πολύ επιβαρυμένες.

Δείτε τα όσα ανάρτησε: 

“Η Μακεδονία λέει σήμερα το αυτονόητο.( Μπράβο Μιχαλης Αλεξανδριδης) Στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα τη Δράμα άλλα και σ όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, οι παρελάσεις είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αδικαιολόγητες μέσα στην πανδημία.

Κάποιοι στην κυβέρνηση, κλείνουν το μάτι στην εθνικιστική, αντιεμβολιαστικη υπερδεξιά τους πελατεία. Σ όλους αυτούς που διαδηλώνουν ντυμένοι Μεγαλέξανδροι κρατώντας θυμιατήρι αντί για σαρισσα. Η ΝΔ επιθυμεί να συναντηθεί με την Ελληνική Λύση. Πρόβλημα της. Το ερώτημα είναι γιατί οι υπόλοιποι σιωπούν.

Η ανακοίνωση από το Βορίδη πως οι παρελάσεις θα γίνουν, δυο μήνες πριν, χωρίς να υπάρχει καν εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας ακούστηκε γραφική, άσχετη και αδικαιολόγητη. Τώρα με τις ΜΕΘ να ξεχειλίζουν είναι απλώς επικίνδυνη”.

Περισσότερα Εδω