Στην προγραμματισμένη συνέντευξη, την οποία ακύρωσε ο πατέρας Αντώνιος αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. 

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha, λίγο πριν από το ραντεβού με τον πατέρα Αντώνιο ενημερώθηκε για την απόφασή του να απέχει από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Να σου θυμίσουμε, ότι η συνέντευξη είχε «κλειστεί» στον «αέρα» της εκπομπής την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου» να τον επισκεφθεί στη δομή για μία επιπλέον συνέντευξη.

«Όταν τον φιλοξενήσαμε δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα, τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνισή του στην εκπομπή, συνομιλούμε όντως με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και μου λέει: “Σε περιμένουμε Κατερίνα σε περιμένουμε στην Κιβωτό την Κυριακή”», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Μέχρι το Σάββατο πολύ αργά το βράδυ συνομιλούσαμε κανονικά και εγώ οι συνεργάτες μου με τον άμεσα συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου. Τελευταία στιγμή, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε πήρε τηλέφωνο και είπε πως οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τους έχουν κάνει κακό και πως από εδώ και πέρα σταματούν  οποιαδήποτε τηλεοπτική εμφάνιση», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Περισσότερα Εδω