Σε πρόγραμμα γυμναστική και διατροφής έχει μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της.

Η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο instagram είχε αποκαλύψει πως από τις πρώτες μέρες κατάφερε να χάσει αρκετά από κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Καθημερινά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φροντίζει για τη σωματική της άσκηση καταγράφοντας στο application τα χιλιόμετρα που διανύει αλλά και την απώλεια του σωματικού της βάρους.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 24 Ιανουαρίου η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram στιγμιότυπο στο οποίο καταγράφεται να έχει χάσει 14 κιλά, μόλις σε 3 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Οι πρώτες εβδομάδες ως μαμά

Η παρουσιάστρια, μέχρι στιγμής, δεν έχει δώσει την πρώτη της συνέντευξη ως μαμά, ωστόσο κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της για τον ερχομό του μωρού της.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», δήλωνε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Περισσότερα Εδω