Η Κορίνα Τσοπέη, η ομορφότερη ελληνίδα όλων των εποχών, μίλησε σήμερα στην εκπομπή “ΕΡΤ Σαββατοκύριακο” για την καθημερινότητά της στην Αμερική και εξήγησε γιατί αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στη Μύκονο, μετά από 25 χρόνια.

«Τα πρώτα χρόνια αισθανόμουν ότι ήμουν πολύ μακριά από την Ελλάδα, τώρα με τα social media, αισθάνομαι ότι είμαι δίπλα. Και τα ελληνικά τα καταλαβαίνω καλύτερα. Είμαι στην Αμερική 50 + χρόνια. Είναι ήσυχη η καθημερινότητά μου. Το Beverly Hills είναι κοντά, οπότε βλέπω τις φιλενάδες μου» ανέφερε αρχικά η Σταρ Ελλάς και Μις Υφήλιος το 1964.

Όσο για το σπίτι που διατηρούσε στη Μύκονο, αποκάλυψε: «Έφυγα από το νησί στις 21 Αυγούστου, αλλά θα σας πω με λύπη μου ότι δε θα ξαναέρθω στη Μύκονο γιατί πέρασα 25 απίθανα χρόνια αλλά πλέον για εμένα δεν έχει ενδιαφέρον. Οι Έλληνες ήταν το 1%, οι περισσότεροι ήταν ξένοι. Πούλησα το σπίτι μέσω της αδερφής μου. Το έχτισε ο άντρας μου, έχω απίθανες αναμνήσεις αλλά τον άντρα μου τον έχω στην καρδιά μου. Δεν είναι ανάγκη να πάω στη Μύκονο για να τον βρω. Έρχεται η εποχή που αλλάζουν τα γούστα και η ζωή σου. Το ταξίδι είναι πολύ μακρινό πια για εμένα».

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω