Οι ετοιμασίες για το φετινό Survivor έχουν μπει στην τελική ευθεία με την παραγωγή να αναζητά πυρετωδώς τα πρόσωπα που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση και είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο “ναι”.

«Όταν διάβασα το μήνυμα μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μου είχε γίνει ήδη πρόταση δυο φορές για το πρώτο και το δεύτερο.Τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σε πάρα πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Έκανα και θέατρο και τηλεόραση, ήμουν σε δυο παραστάσεις, οπότε δεν ήταν εύκολο να μπω στη διαδικασία ούτε καν να το σκεφτώ. Μου άρεσε πάρα πολύ κυρίως λόγω των αγωνισμάτων, ζήλευα τα αγωνίσματα. Αν υπήρχε τώρα αυτός ο χώρος κάπου και μπορούσα να πάω και να κάνω προπόνηση θα το έκανα.

Στο ραντεβού έγινε μια πάρα πολύ ωραία συζήτηση. Υπάρχουν πολλοί ενδοιασμοί μέσα μου γι΄αυτό με βλέπεις και κομπιάζω, είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να είμαι εντάξει με όλους. Δε θέλω να ματιάσω το ποσό που μου πρότειναν. Ο άνθρωπος είναι ανοιχτοχέρης. Σαφώς είναι ένα τεράστιο κίνητρο το ότι θα πληρώνεσαι καλά αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά πράγματα. Το να πεινάσεις για κάποιους μπορεί να είναι πολύ σοβαρό. Προσωπικά είμαι άνθρωπος που ξεχνάει να φάει. Μου αρέσουν πολύ οι φακές και η καρύδα. Πρέπει να απαντήσω τις επόμενες 2-3 μέρες» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Περισσότερα Εδω