Δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας της με τίτλο “Μusic” η οποία είχε δεχτεί έντονες κριτικές για την επιλογή να χρησιμοποιηθεί μια μη αυτιστική ηθοποιός στον ρόλο μη λεκτικού αυτιστικού ατόμου, η Sia αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

«Είμαι στο φάσμα, και είμαι σε ανάρρωση και οτιδήποτε άλλο – υπάρχουν πολλά πράγματα», δήλωσε την Πέμπτη η διάσημη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς συζήτησης που είχε με την φιναλίστ του «Survivor» της 44ης σεζόν Carolyn Wiger στην εκπομπή «Rob Has a Podcast», σημειώνοντας ότι είναι επίσης νηφάλια.

«Για 45 χρόνια, ήμουν κάπως σαν … “Πρέπει να πάω να βάλω την ανθρώπινη στολή μου” και μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έγινα πλήρως, πλήρως ο εαυτός μου» παραδέχτηκε η Sia.

«Κανείς δεν μπορεί ποτέ να σε γνωρίσει και να σε αγαπήσει όταν είσαι γεμάτη μυστικά και… ζεις μέσα στην ντροπή. Και όταν επιτέλους καθόμαστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους και τους λέμε τα πιο βαθιά, σκοτεινά, ντροπιαστικά μυστικά μας και όλοι γελούν μαζί μας και δεν νιώθουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας σαν σκουπίδια και νιώθουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας να μας βλέπουν γι’ αυτό που πραγματικά είμαστε και τότε μπορούμε να αρχίσουμε να βγαίνουμε στον κόσμο και να λειτουργούμε απλά ως άνθρωποι και ανθρώπινα όντα με καρδιά και να μην προσποιούμαστε ότι είμαστε κάτι» ανέφερε σε άλλο σημείο της εξομολόγησής της η Sia.

Nα θυμίσουμε πως η Sia είχε δεχθεί έντονες κριτκές όταν κυκλοφόρησε η ταινία της με τίτλο “Μusic” για την επιλογή να χρησιμοποιηθεί μια μη αυτιστική ηθοποιός στον ρόλο μη λεκτικού αυτιστικού ατόμου, κριτικές η οποίες όπως αποκάλυψε έναν χρόνο πριν την είχαν τραυματίσει αρκετά.

Συγκεκριμένα, οι αντιδράσεις όμως τραυμάτισαν τη Sia, καθώς σε συνέντευξή της το 2022 δήλωσε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας, υποτροπίασε και πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά την κυκλοφορία της ταινίας που ήταν υποψήφια για Χρυσό Βατόμουρο.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω