Την Ελένη Τσολάκη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Ευάννα Ζουμπούρογλου, λίγο πριν την πρεμιέρα του «Open Weekend» αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για όλους, πόσω μάλλον για εκείνη και την ομάδα της που το ζούσαν από την πρώτη γραμμή. Ωστόσο, από εδώ και πέρα θέλει από εδώ και πέρα να σκέφτεται θετικά και αισιόδοξα.

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε την… άτυπη συμφωνία που έκανε με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. «Επειδή εγώ έκατσα έναν χρόνο, δηλαδή ήμουν στο σπίτι και δε δούλευα, οπότε και ξεκουράστηκα και είχαμε τον χρόνο και για τους δύο μας, οπότε ήταν όλα καλά. Οπότε όταν ξεκίνησα να δουλεύω ήταν σαν μια άτυπη συμφωνία ότι πρέπει να το κάνω όλο αυτό γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και ήταν και μία πρόταση που ήθελα πολύ».

Όσο για τον αν επέλεξε η ίδια το Σαββατοκύριακο, αντί του καθημερινού, εξομολογήθηκε πώς «στα κανάλια σου γίνεται μία πρόταση, την αποδέχεσαι, το συζητάς και από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω