Η Λυδία Παπαϊωάννου έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ παράλληλα απολαμβάνει και τον ρόλο της μητρότητας έχοντας έναν γιο, ο οποίος σήμερα είναι τριών ετών.

Η πρώην παρουσιάστρια του MAD παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δέσποινα Τσόκου, όπου μίλησε για τον γιο της που γεννήθηκε πρόωρα, ενώ αποκάλυψε και πως πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον πατέρα του παιδιού της, Κυριάκο Μπαλάσκα.

«Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, καθώς ο μικρός μας γεννήθηκε επτά μηνών και έμεινε δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής, μπαίνεις σε μια διαδικασία να προσέχεις και να παρατηρείς περισσότερο. Είχα μια εσωτερικευμένη αγωνία, δεν την έδειχνα αλλά τη βίωνα. Πλέον βιώνω το άγχος που έχουν όλοι οι γονείς να είναι τα παιδάκια μας καλά» τόνισε η Λυδία Παπαϊωάννου.

«Δεν είμαστε πια ζευγάρι με τον Κυριάκο. Ο μπαμπάς του παιδιού μου είναι κατά πρώτον ένας φανταστικός γονιός. Δεν λέω πατέρας, λέω γονιός γιατί όταν λέμε πατέρας ή μάνα οι άνθρωποι τείνουν να αποδίδουν συγκεκριμένες ευθύνες και λειτουργίες στον κάθε ρόλο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την οικογενειακή μας κατάσταση. Όταν δύο άνθρωποι σέβονται ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν εντάσεις γίνεται να προχωρήσει πολύ όμορφα και γλυκά όλο αυτό» αποκάλυψε η Λυδία Παπαϊωάννου.

 

«Παρά τον φόβο που ένιωθα, ήταν μονόδρομος για εμένα να αφήσω τη δημοσιογραφία, για να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία» συμπλήρωσε η πρώην παρουσιάστρια.

Περισσότερα Εδω