Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο η Μυριέλλα Κουρεντή με αφορμή τη σκέψη του John που μέχρι τώρα νομίζαμε ότι ήταν η σχέση της εκτός παιχνιδιού αλλά εκείνη τελικά αποκάλεσε συνεργάτη της. Στις δηλώσεις της η ηθοποιός, ανέφερε ότι τον αγαπάει πολύ και της λείπει γεννώντας όμως ακόμα περισσότερα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική της ζωή.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε τη σιωπή, τον θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μια αγκαλιά, να τον κοιτάξω, να τον μυρίσω, να του πω ότι τον αγαπάω και μου έχει λείψει πάρα μα πάρα πολύ. 

Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για το πόσα πράγματα θα κάνουμε. Όσο μακριά και αν είμαι τον νιώθω. Θέλω να του πω να μην αγχώνεται. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου και… Μυριέλλα & John forever» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στον John όμως αναφέρθηκε και η Αθηνά Ευομορφιάδη λέγοντας πως η Μυριέλλα Κουρεντή έχει αναφερθεί πολλές φορές σε εκείνον λέγοντας ότι έχει σχέση μαζί του.

«Η Μυριέλλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση που έχει εκτός παιχνιδιού, ότι είναι με ένα παιδί που ονομάζεται John. Εγώ το παιδί δε το ξέρω, δε ξέρω τι κάνει στην έξω ζωή της. Δε ξέρω τι να πω. Είναι δικό της θέμα αλλά δε καταλαβαίνει ότι εκτίθεται. Έχει έναν άνθρωπο που ονομάζεται John στην έξω ζωή και έναν Τσάκα Τσούκα εντός παιχνιδιού που συνεχώς ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να έρθουν πιο κοντά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Φυσικά το γεγονός πως η Μυριέλλα αποκάλεσε τον John “συνεργάτη” και όχι “σύντροφό” της έκανε τους χρήστες του twitter να ξεσηκωθούν εναντίον της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω