Το κοινό στον Λίβανο και το Κουβέιτ δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει την ταινία «Death on the Nile», στην οποία έναν από τους βασικούς ρόλους υποδύεται η Gal Gadot. Η ηθοποιός είναι Ισραηλινής καταγωγής, όπως αναφέρει το Deadline.

Η Gadot υπηρέτησε διετή στρατιωτική θητεία στον ισραηλινό στρατό, πριν γίνει μοντέλο και ηθοποιός, κάτι που είναι υποχρεωτικό στο Ισραήλ.

Για τον λόγο αυτό, η ταινία της «Wonder Woman», που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017, είχε απαγορευτεί στο παρελθόν στον Λίβανο. Εκείνη την εποχή, η ηγεσία του κράτους αναγκάστηκε να λάβει μια τέτοια απόφαση λόγω της πίεσης μιας ομάδας που υποστήριζε το μποϊκοτάζ των Ισραηλινών υποστηρικτών.

Εκείνη την εποχή, το «Wonder Woman» απαγορεύτηκε στο Κατάρ και το επόμενο νέο μέρος μποϊκοτάρεται επίσης στον Λίβανο, χωρίς βέβαια να έχει μεγάλο αντίκτυπο, μιας και οι κινηματογράφοι ήταν κλειστοί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, το «Death on the Nile» μόλις έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για άλλη μία διασκευή του μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, που επικεντρώνεται στον ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, αναμένεται να φέρει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και να ξεπεράσει το προηγούμενο «Murder on the Orient Express».

Πηγή: Kurir.rs/Vijesti.me

Μετάφραση: Λιλιάνα Κούλιτς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω