Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ με τους δυο παρουσιαστές Χρήστο Κούτρα και Γιάννης Ντσούνο να αναγκάζονται να διακόψουν τη σύνδεση τους και να περάσουν στο επόμενο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο δημοσιογράφοι συνδέθηκαν με μια Ελληνίδα δημοσιογράφο της Γερμανίας, Ειρήνη Αναστασοπούλου, προκειμένου να παρουσιάσει το ρεπορτάζ της για τη μείωση των εμβολιασμών και τις ενέργειες των γερμανικών Αρχών. Την ώρα όμως που η δημοσιογράφος ξεκίνησε να μιλάει ένας άγνωστος άντρας από τη Γερμανία την πλησίασε και άρχισε να της μιλάει. Εκείνη τον απομάκρυνε, αρχικά στα ελληνικά και στη συνέχεια στα γερμανικά.

Εκείνος επέστρεψε ξανά μερικά δευτερόλεπτα μετά, με τη δημοσιογράφο να προσπαθεί και πάλι να τον απομακρύνει εξηγώντας στους δυο παρουσιαστές πως επρόκειτο για έναν μεθυσμένο άντρα.

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί, λίγες στιγμές μετά ο άντρας αυτός επέστρεψε μπαίνοντας στο πλάνο αυτή τη φορά κάνοντας τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα να αναγκαστούν να διακόψουν τη σύνδεση.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω