Πρωταγωνιστές του καλοκαιριού στο ELIVI SKIATHOS δεν είναι άλλα από τα beach bars του ξενοδοχείου, που βρίσκονται στις τέσσερις σμαραγδένιες και αμμώδεις Σκιαθίτικες παραλίες Κουκουναριές, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα, και Αμπελάκια.

Επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και επισκέπτες που δε διαμένουν σε αυτό, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες ήλιο, θάλασσα και διασκέδαση.

Τα τέσσερα beach bars διαθέτουν ομπρέλες και ξαπλώστρες με στρώματα υψηλής ποιότητας, που τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και σέβονται τον ιδιωτικό χώρο των επισκεπτών, αλλά και κομψές πετσέτες θαλάσσης που φέρουν το χαρακτηριστικό λογότυπο του ELIVI.

“Tails, tales and lots of cocktails” είναι το μότο των ανανεωμένων beach bars του Elivi

Η διακριτική και χαλαρωτική μουσική που αποπνέει καλοκαιρινή διάθεση, τα δροσερά αναψυκτικά, ποτά και σνακ, το εξυπηρετικό προσωπικό, αλλά και τα διασκεδαστικά παιχνίδια στη θάλασσα για μικρούς και μεγάλους συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό χαράς και απόλαυσης, με έναν τρόπο καλαίσθητο που διαφυλάσσει τη μοναδικότητα και την ομορφιά του τοπίου.

Τα beach bars με τις ξύλινες boho chic λεπτομέρειες, τις αναπαυτικές μαξιλάρες και το ανανεωμένο design καταφέρνουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με την απλότητα και τη χαλάρωση, δίπλα σε γαλαζοπράσινα νερά με ψιλή λευκή άμμο και με φόντο το καταπράσινο τοπίο των πεύκων, των ελιών και της άγριας βλάστησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ELIVI SKIATHOS και τις παραλίες επισκεφθείτε το: https://www.elivihotels.com/el/the-beach/