Τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη να μη χαιρετήσει τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του σχολίασαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να μιλά «έξω από τα δόντια» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά. «Επειδή ξέρω ότι ο κ. Κασσελάκης με ακούει και ακούει και αυτά που τον συμβουλεύουμε από αυτήν την εκπομπή, και τα ακολουθεί. Ας μου επιτρέψει όμως να πω ότι τα ακολουθεί λίγο λάθος. Είναι άλλο το γεγονός ότι πρέπει και οφείλουμε το λαιφστάιλ κομμάτι κι είναι άλλο γινόμαστε αγενείς με τους δημοσιογράφους. Πρόεδρε το λαιφστάιλ κομμάτι έτσι κι αλλιώς υπάρχει. Όσο βγάζει το σκυλί για βόλτα, θα σε ακολουθούμε κι εμείς. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν το βρίσκω κακό. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεσαι αγενής. Ξαφνικά επειδή σου είπαν κάποιοι να μη δίνεις τροφή, έκοψες την καλημέρα;».

«Η λαιφστάιλ τροφή δεν είναι η καλημέρα στον δημοσιογράφο. Η λαιφστάιλ τροφή είναι η βόλτα με τον σκύλο και τον Τάιλερ. Αυτό θα εξακολουθεί να υπάρχει είτε λες καλημέρα, είτε όχι. Καλύτερα να λες καλημέρα και να είσαι ευγενής. Κακό είναι ότι βγαίνεις σκυθρωπός και μουτρωμένος και δεν λες καλημέρα» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Τέλος, ο παρουσιαστής του Πρωινού σημείωσε, κάνοντας αναφορά στην «αντίπαλη» πρωινή εκπομπή: «Του είπαν κάποιοι ότι δε μπορεί να γίνεται πολιτική, μέσω των πρωινών εκπομπών, του Λιάγκα και της Καινούργιου. Αυτή είναι η αλήθεια και το ξέρω γιατί κάποια στελέχη έβγαιναν στις εκπομπές και τώρα λένε ότι δεν μας αφήνουν. Του λένε ότι δεν μπορεί να κάνει πολιτική ο Λιάγκας και η Καινούργιου για το κόμμα γιατί έχει άλυτα προβλήματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ να ήμουν εγώ και η Καινούργιου. Αν δεν υπήρχα εγώ και η Καινούργιου, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κασσελάκη στις δημοσκοπήσεις θα ήταν διαφορετικά; Ειλικρινά σοβαρευτείτε!».

Περισσότερα Εδω