Τη Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής I love Σουκου και δε θα μπορούσαν να μη τη ρωτήσουν για την υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία αλλά και το ξέσπασμα της Άννας Χατζησοφιά εξαιτίας αυτής.

«Δεν την πήρα ακριβώς εγώ την απόφαση να βρεθώ στο ρόλο του ηθοποιού. Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης την πήρε. Χαίρομαι πολύ που το έκανε αυτό, ήταν μια βαθιά βιωματική εμπειρία που απόλαυσα, πήγε πολύ καλά η ταινία και χαίρομαι που αρέσει και στον κόσμο και είναι υποψήφια και για πολλά βραβεία. 

Όχι μόνο είμαι υποψήφια με μια υπέροχη ταινία που δημιούργησε ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, αλλά νιώθω και δέος για όλες αυτές τις γυναίκες που είναι συνυποψήφιες… Αν η Άννα Χατζησοφιά αισθάνεται έτσι, είναι απόλυτα σεβαστό να το γράφει. Γιατί όχι; Δεν είναι ακριβώς αρνητικό σχόλιο, είναι αυτό που αισθάνεται και το πιστεύει.

Η Ελληνική ακαδημία θεάτρου με ψήφισε γι’ αυτόν τον ρόλο, δεν ξέρω πως έγινε όμως έχει απόλυτο δίκιο να το αισθάνεται αυτό η Άννα Χατζησοφιά, γιατί όχι;» είπε η Βίκυ Καγιά.

«Δε θα είμαι στον ΣΚΑΪ» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Βίκυ Καγιά, η οποία πρόσθεσε ότι όταν θα έχει μια πρόταση που όντως θα υλοποιηθεί, θα το ανακοινώσει με χαρά.

«Ο κύκλος του Shopping Star έκλεισε για μένα. Η Ηλιάνα μου φαίνεται μια χαρά σε αυτό, τα πάει μια χαρά. Για μένα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και δε θα γύρναγα σε κάτι κλεισμένο» κατέληξε.

Περισσότερα Εδω