Με αφορμή μια ανάρτηση του Αντώνη Λουδάρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε αναδημοσιεύει ένα κείμενο ενός φίλους, όπου είχε σχολιάσει αρνητικά τους δημοσιογράφους που εκμεταλλεύονται ανθρώπους σε μεγάλη ηλικία με θέματα υγείας, είτε σωματικής ή πνευματικής, κάνοντάς τους ερωτήσεις σε συνεντεύξεις, με αποτέλεσμα να δέχονται πυρά στα social media.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το σχόλιο του δεν αναφερόταν στον Γιώργο Λιάγκα.

«Έκανα repost το κείμενο ενός συναδέλφου και έβαλα από κάτω το όνομα και έγραψα “Είναι και ενημερωμένοι Γιώργο”. Δεν θα πω ποιον Γιώργο εννοούσα για να μην τον μπερδέψω στην ιστορία. Καμία σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, με έχουν πάρει όλες οι εκπομπές. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Γιώργο, καλή επιτυχία, έχω εκπληκτικές σχέσεις μαζί του, είμαστε πολύ καλά. Δεν θα το έκανα έτσι, θα έβαζα το όνομά του. 

Ξενέρωσαν όταν είπα ότι μιλάω για συνάδελφό μου, δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από την τηλεόραση και τα πρόσωπα της τηλεόρασης», εξήγησε ο Αντώνης Λουδάρος. 

Περισσότερα Εδω